Saturday, May 1, 2010

DOUBLE CELEBRATION!!

Salam all readers...

It's a double celebration for me today... it's 1st of May ..Selamat Hari Buruh utk semua yg dok makan gaji ..especially yg keja gomen macam i ni...hehe Tapi part ni tak le dirayakan sangat sebab i memang dok dalam cuti yg panjangggg....tension tau when i have all free time in d world...i kena buat assignment dan jawab take home exam... dan tak leh menjahit atau crafting... huhu (but that doesnt stop me from hoping all over crafters' blog..and shop til i drop)

2nd celebration is.... my confinement period is officially O.V.E.R !!! yahoooo!

can't wait to receive these 2 packages ...and start crafting! (well...after i send out my final answer due 3rd and 4th May) ...so here's a sneak peak on things i'm looking fwd to do...

ini starter pack i bought from Sus (i baru nak berjinak ngan dunia felt ni kan...so kena la mula dari starter pack huhu)


ini tutorial yg sus bagi...tak sabar nak belajar


dan inilah 5 felt craft i'm going to make out of that starter kit...ain't that cute?!


dan paling best............barangan free la kan..hehehe...tak sangka Tini yang baikhati buat giveaway..telah berjaya pick me as "another" winner... asalnya dia buat 1 giveaway jer...pastu dia kesian tgk komen i kot...buat cabutan kedua hehe...and here's package i'm longing to receive from her (already on its way to Kuala Kedah)...tq again Tini...lain kali buat lagi giveaway tau hehe



ok la...tu ja dulu...nak pi sambung jawab soklan periksa...tension ni sebenarnya...huhu

-balkhis-

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete